iPhone sleeves

Jeg håber virkelig

…. at samtlige gæster på lørdag ejer en iPhone 4!!!!

   

10 kommentarer

 • Hvor er de smukke!!! Det giver en skøn kontrast med de fine prikkede kantebånd. Jeg ønsker mig virkelig sådan noget fint retrostof 🙂
  Kram Anne/Mannemor.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det ville da ikke være dårligt!!:)
  Jeg er også ked af, du ikke kommer – men det er jo fordi jeg savner dig! Og jeg ved jo, at du ikke kommer af rigtige gode grunde, som kun understreger hvor god en ven du er:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske kan du lave en aftale med HUMAC om, at du kan udstille nogle iPhones, der passer i størrelsen. F.eks. kunne 10 % af beløbet så gå til jeres fantastiske indsamling som jeg stadig er ked af ikke at kunne deltage i fysisk 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ca 70 tror jeg, så det er jo ret pænt! Og jeg vil gætte på at tre fjerdedele er ølejr-folk. Lige meget hvad, bliver der et efterårsforsøg, for vi skulle gerne ku' komme i gang om et par dage (min cyklus er super nøjagtig). Grundet tidspresset i fht adoption kan vi ikke springe én til cyklus over. Så på den igen, og kommer der ikke helt nok penge ind, må vi lægge hovederne i blød eller kunne aftale noget med klinikken.
  Knus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine – håber der kommer godt gang i salget, så du kan få et efterårsforsøg. Har I nogen idé om hvor mange der kommer?
  K.h.
  Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, der skal jo penge i kassen:) Jamen for dælen, Line – jeg er jo blank på teknik! En veninde skrev om jeg ku' sy et hjem til hendes tablet, og så måtte jeg spørge, hvad en tablet lige præcis er… Men fedt at de alle har samme størrelse, så bliver chancerne jo større!
  Knus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Og så tror jeg også, at jeg holder for i aften. Synes at kunne mærke, at ryggen ikke er helt vild med at sidde lænet ind over en symaskine det meste af dagen!
  Knus:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu ferie, du arbejder effektivt 🙂
  Jeg håber for jer, at alle har en iphone, uanset om det er 3, 4 eller 4s'er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syltet = sylyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et godt stykke arbejde…fortsat god syltet. Hilsen Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone sleeves