Verden ifølge Jasper

Madlavning for dummies – kyllingepande med væltet grøntsagsskuffe

Den her ret får vi én gang om ugen lige for tiden. Fordi den er nem, smager godt og er en god anledning til at få tømt ud i grøntsagsskuffen. I dag skrællede Ane gulerødder og skar squash, mens jeg ordnede resten. I alt tog det ca. 30 minutter, fra vi gik i gang, til vi spiste. Begge unger er helt pjattede med det:)

img_5773

Ingredienser:

to kyllingefileter

tandoori-krydderi

madlavningsfløde

 

1 løg

2 fed hvidløg

1/2 squash

2 gulerødder

1 snackpeber/perberfrugt

spidskål

soya

 

Fremgangsmåde:

Alle grøntsagerne snittes og smides på en pande med olie ved middelvarme.

Kyllingen skæres ud og smides på en pande. Ca. to spiseskefulde tandoorikrydderi tilsættes.

Samtidig sættes ris over.

Når kyllingen er stegt færdig tilsættes ca. 2 dl. madlavningsfløde.

Når grøntsagerne er bløde får de en sjat soya.

Begge dele får lige 5 minutter mere, mens risene hviler færdig, og så er der serveret:)

img_5772

Hvis du har lyst, kan du også følge bloggen på  facebook // instagram // Bloglovin'

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden ifølge Jasper