Forresten #15

Mig og min bullet journal

 

Indlægget indeholder reklamelinks:)

img_4110

Som jeg nævnte her, har jeg kastet mig over dillen med at lave en bullet journal. Den, jeg gik i gang med i forrige uge, er kasseret igen. Papiret var for tyndt, og der var for få sider. I stedet har jeg investeret i en bog fra Paper style (kan desværre ikke finde den online), som har noget tykkere sider.

Efterfølgende har jeg erfaret, at jeg skulle ha’ købt mig en bog fra Leuchturm1917. Den har både tykke sider OG fås i en model med prikket papir, så man ikke skal sidde og måle op med lineal. Det fandt jeg desværre ud af for sent, men derfor skal I jo ikke nydes for det gode tip. Den kan købes lige her!

Til at grifle, doodle og notere bruger jeg farveblyanter, vandfarver og sorte filtpenne. Allerhelst havde jeg investeret i de lækre penne fra ‘Artline Drawing System‘, som jeg bruger, når jeg arbejder med bøgerne til Ane og Jasper, men jeg synes desværre ikke, at de går helt langt nok på literen i forhold til prisen. I stedet har jeg købt to forskellige slags fra hhv. Staedtler og Faber-Castell, som jeg synes gør det ganske udmærket! (begge slags kan købes enkeltvis i de fysiske butikker til tre for 30 kr.)

Inspiration finder jeg rundt omkring på Instagram – blandt andet hos Bujotrain, Logthatlife, Journalspiration, Creative.pine.apple, Bujoinspire og mange flere.

Jeg har selv oprettet en særskilt Instagram-konto, bulletjournal_fyrstenogfruen, hvor jeg deler min egen Bullet Journal og følger ovennævnte profiler fra, så I kan finde mange flere inspirerende profiler den vej.

Og nej, det er ikke bare en fin kalender;) Det er OGSÅ en kalender, men for mig tjener den det formål at samle alle mine notesbøger i én. Jeg har nemlig mange! En til fødselsdage, en til julegavelister, en til blogidéer, en til madplaner osv. For mig giver det helt perfekt mening at samle det hele ét sted. Og fordi man selv skaber bogen undervejs, som dagene går, så vælger man også selv, hvad den skal indeholde. Og så er det bare pisse hyggeligt! Tilbage da jeg gik i folkeskolen og på gymnasiet tegnede vi altid i hinandens kalendere, skrev små digte mm, og jeg elskede det! Jeg elskede at bladre gennem en fin, farverig bog for at finde min yndlingsside. Det her er lidt det samme – bare i voksenudgaven;)

Er du mon også med på Bujo-dillen??

img_4064img_4081img_4082img_4100img_4108img_4117

 

 

Hvis du har lyst, kan du også følge bloggen på  facebook // instagram // Bloglovin'

   

7 kommentarer

 • Louise

  Ej, hvor er det fint, og en god idé! Jeg er topinspireret 👏👏
  Hvor stor er din journal? Og bruger du hardcover? Jeg skal helt klart have fat i en med prikker, dog 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fyrsten&Fruen

   Det er en almindelig A5:) Med hardcover – endnu et af de steder, hvor jeg ved bedre til næste gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Må jeg spørge hvorfor du ved bedre ? Skulle den ikke have været hardcover?! Eller skulle den have været større ? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja takket være inspiration for dig – måske jeg også smider det op på min egen blog og Instagram, når jeg er lidt længere 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare så hyggeligt det der! Ih, så fint (:

  (Jeg skriver så grimt, at jeg fik lov at aflevere mine stile på PC-disketter, da jeg modtog dem tilbage med “forsøgt læst men opgivet”, fordi min fantasi løb af med mig, og 13 siders håndskrift fra min side absolut ikke kan tydes. Så da jeg fik lov at skrive på computer, og indgik en aftale om at jeg havde frit spil hvad angik sidetal, så længe jeg var inforstået med, at kun de fire første blev rettet (da det var hvad en normal 12 årig, gad nedfælde), var der lutter 10-11 og et enkelt 13 tal at finde (:)
  Men havde jeg haft en så sirlig en som din, ville jeg have elsket et sådan projekt – nu holder jeg mig til malebøgerne og blogskrivning of course; men det er nu også ganske skønt<3

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fyrsten&Fruen

   Det lyder som en glimrende aftale;) Jeg har altid haft det omvendt – jeg vil allerhelst skrive i hånden. Jeg koncentrere mig bedst sådan, og jeg kan langt bedre huske ting, når de er blevet skrevet i hånden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten #15