Min efterfødselskrop - uge 2

Når mænd bygger rede….

Da min svigermor for snart 42 år siden kom hjem fra fødegangen med en lille, bitte Fyrste, fik hun lidt af et chok. Min svigerfar havde revet hele køkkenet ned. Seancen gentog sig to år senere, da de fik en lillebror – denne gang var det bare badeværelset, det var gået ud over;)

Jeg er ret glad for, at både vores køkken og bad er forholdsvis nyt, for jeg ejer ikke min svigermors tålmodige sind.  Men Fyrsten er stadig sin fars søn,  og mændene i den familie bygger rede med lidt større armbevægelser, end jeg selv.

Således fik vi Palæ Nøddebo, da Ane kom til verden.

image

Jeg elsker det!!! For de af jer, som ikke ved det, er det lavet i samme stil og farver som vores hus. Og jeg er mega stolt af Fyrsten for at have bygget det:) Han er ikke tømrer! Til daglig går han og opsætter store maskiner til at spytte dingenoter af jern og messing ud. Det der med at arbejde i træ er ikke noget han er uddannet til eller på anden måde på forhånd har kompetencer indenfor. Men han er fuld af idéer og gåpåmod, og det kan man altså komme ret langt med! Det sker ofte, at folk stopper ham i haven og roser det fine legehus. Enkelte gange har folk også haft kameraet fremme. Og med rette, hvis du spørger mig, for det er fandme fint og særligt!!!

image

Nu har vi jo fået os en lillebror:) Årstiden indbyder ikke ligefrem til de store, udendørs byggeprojekter, selvom vi både har hønsehus og drivhus på tegnebrættet. Så er det jo heldigt, at Fyrsten har giftet sig med en kvinde, som sagtens kan finde på ting, der kan laves indendørs;) Og sådan gik det til, at jeg for nogle måneder siden kom hjem med et blad fra Silvan og med julelys i øjnene pegede på den fineste væg-til-væg reol…..

image

Nu er vi (altså jeg har været med til at udfærdige byggetegningerne!) næsten ved vejs ende. I skrivende stund har Fyrsten lukket sig ude i udestuen, hvor han hamrer og banker og får samlet den sidste side af reolen. Der skal klatmales, fyldes samlinger og laves en sidste hylde til toppen for at samle siderne – men så er den færdig! Og jeg glæder mig latterligt meget til at fylde den op med bøger, farverige skåle og alskens dippedutter og himstregimser.

image

Jeg er uden tvivl en heldig, heldig kvinde!!!!

   

9 kommentarer

 • Hold fast, hvor er det godt lavet! Kan godt forstå du er stolt. Både legehuset og reolen er da genialt lavet af ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt, jeg kan TYDELIGT huske, da det lille hus blev bygget! Jeg går jo troligt forbi næsten hver dag med Børge! Og det var så hyggeligt at følge med i projektet, om end man følte sig som lidt af en stalker der lurede over hækken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Du er i hvert fald ikke den eneste, der har stalket det over hækken;) Men nu bliver jeg da mindet om, at vi mangler at putte en baby i storkens næb!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint altså, en drøm af et legehus.

  Mine 2 store børns far var også “rede bygger”, med det resultat at han på sine 14 dages barsler præsterede at dels overbevise mig og samtidigt nåede at købe nyt hus ved første barn og sommerhus ved 2 barn…. Havde vi fået en 3. var det nok blevet til en minibus 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Fantastisk!!!:) Hvor mange børn skal der mon til, hvis man vil ha’ en båd??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er uden tvivl meget heldig! Håber du deler hønsehusplanerne, når I kommer så vidt ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Warley

  Armen altså, ægte fantastisk fyrste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min efterfødselskrop - uge 2