Fruen: det er mig – Elisabeth, i starten af 30’erne. Jeg har korte ben og store drømme, og jeg tænker sjældent, før jeg taler. Til gengæld tænker jeg meget, når jeg ikke taler – på æblekage og moderskab, amning og gulvmaling, hverdagens problemer og livets småting. Jeg er fan af rosenbrød og tv-serier, særligt når de to kombineres.

Fyrsten: ham jeg deler efternavnet, dobbeltsengen og livet med. Han er usædvanligt handy og trives bedst med en sav i hånden, eller i selskab med et keyboard og en flaske whiskey. Han har 10 år mere på bagen end jeg, men har trods det en ret lille og sød numse:)

Ane: vores 3-årige datter, som kom til efter næsten 4 års kamp og 10 fertilitetsbehandlinger. Ane er født af sin moster, ammet af sin mor og elsket af de fleste. Hun er vild med ost og Emil fra Lønneberg. Hun er stædig som et æsel, men knap så ildelugtende;)

Oliver: Fyrstens smukke, store menneskebarn, som faktisk er voksen! Udeboende, hårdtarbejdende og skide sød.

Lillebror: Jasper er resultatet af vores 11. fertilitetsbehandling, som mest af alt ‘bare’ var et “jamen, det skader jo ikke at prøve!”-forsøg. Lillebror er lavet ved iui-d med åben donor.

Palæ Pompøs: vores skønne hjem! Det blev købt til nedrivning, men de fine plankegulve, de sprossede vinduer og de gamle historier talte imod. Så i stedet passer og plejer, nusser og pudser vi. Man kan da ikke rive et hus ned, når Daimi er dets gudmoder, vel??!

 

Har du lyst, kan du læse lidt mere om vores helt almindelige familie her🙂

imageimg_3882img_2103

img_0293

 
Billedet, der er brugt til header, samt mit profilbillede, er taget af fotograf Frederikke Brostrup.

Ingen af bloggens billeder eller indlæg må kopieres uden min tilladelse.