En ode til min søster

Store nyheder! (Eller noget om sjatpisseri…..)

Åh, der er sket det mest fantastiske nogensinde!!! Jeg kan næsten ikke være i mig selv af bare glæde og forventning:) Jeg glæder mig sådan til, at jeg kan dele det med jer, når de sidste detaljer er på plads i starten af det nye år:)

….. Ville det ikke bare være sjovt, hvis jeg var sådan én type??!;)

Ej, der sker faktisk store, nye ting! Jeg er så småt begyndt at pakke kasser ud i den nye spisestue:) Ikke at den er færdig – overhovedet. Men der er færdige steder. Der kan man godt hænge en hylde og smække nogle skåle og planter på. Og så har Fyrsten og jeg ‘byggemøde’ i morgen, hvor vi skal færdiggøre huskesedlen til den ‘væg-til-væg-henover-en-dør-I-ved-hvad-jeg-mener’-reol, som Fyrsten pludselig fik lyst til at bygge. Han er i sandhed en fantastisk mand!!!

Nå ja, og så er jeg nået dertil, hvor jeg sjatpisser lidt, hver gang jeg nyser. Det er også nyt…. Men altså – lidt tis i bukserne er bedre end meget tis på trøjen. Som de siger. Jo.

image

   

1 kommentar

  • Tina

    Det har alle dage været et godt ordsprog. En af favoritterne vil jeg sigw

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ode til min søster