Rebozo er THE SHIT!!!

Termin!

Klokken er 6.28, og jeg har været vågen i lige knap 2 timer. Nu tog jeg konsekvensen og stod op. Dybt åndssvagt, for Ane og jeg tager til Lolland i dag, og jeg er rimelig sikker på, at jeg kommer til at gå glip af min middagslur. Men efter halvanden time opgav jeg kampen for at falde i søvn igen, så nu sidder jeg her med the i koppen, yoghurt i skålen og tre F’er i maven:

Friskhed, forventning og færdigbagt baby.

image

Jeg har termin i dag. Og selvom jeg godt ved, at det langt fra er ensbetydende med, at Baby kommer til verden i dag, så er der alligevel noget magisk over datoen, som vi har talt ned til så længe.

Ane og Fyrsten bobler stadig i dobbeltsengen, så jeg vil nyde stilheden og smække mig ind i sofaen med en bog. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg i de næste dage skal ha’ selskab af Tora eller En mand, der hedder Ove, så det må komme an på en lodtrækning.

Hvis jeg er lidt ekstra tavs de næste dage, er det fordi, vi er på Lolland og ikke fordi jeg er ved at føde! Måske….. 😉

Må I alle få en vidunderlig dag:)

   

6 kommentarer

 • Lena Gaffron Bøgebjerg

  Nyd det hele og glæd dig over stilheden og roen du er så parat

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Uh, følelsen af friskhed og energi kommer jo lige før en fødsel! Pas på med at fyre det hele af på alt muligt, den skal gemmes til fødslen! Jeg satser alle mine heste på at h*n kommer inden for de næste par døgn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg kender ikke den anden, men når du er kommet lidt ind i En mand der hedder Ove, kan du altså ikke slippe den igen. Det er klart en anbefaling herfra! Og held og lykke lige om lidt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er en trilogi af Herbjørg Wassmo om en pige, der hedder Tora. Hvad bøgerne hedder enkeltvis, kan jeg faktisk ikke huske… Men med to stemmer på Ove, må valget falde på ham:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan sagtens genkalde mig den magiske følelse af at lande på terminsdatoen, og jeg husker det som at følelsen af at kunne gå i fødsel ‘hvornår det sku være’ blev meget stærk fra det øjeblik terminsdatoen blev passeret.
  Jeg stemmer på en mand der hedder Ove (ikke en baby, den skal nok ikke hedde Ove, fnis) – Det er en pragtfuld bog, man skal lige et par kapitler ind i den, før den bider sig fast (eller altså, det skulle jeg), og så kan du sikkert ikke slippe den igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Det er ret mærkeligt, for jeg er jo egentlig ikke tættere på fødslen i dag, end jeg var i går. Men ja, der sker altså bare et eller andet:)
   Jeg napper Ove:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rebozo er THE SHIT!!!