Når Overskudsmor holder fri

Vil du med i biffen??

Annonce! Indlægget er sponsoreret af Disney Junior:)

Jeg er kæmpe Disney-fan!!! Den første Disneyfilm jeg fik, var Snehvide og de syv små dværge. Den var på engelsk, VHS naturligvis, og min stedfar købte den samtidig med vores første VHS-afspiller. Min mor var ikke så teknisk anlagt, så han satte små farvede klistermærker på knapperne, så jeg vidste, hvilke jeg skulle trykke på.

Det var også min stedfar, der gav mig min første Disney-oplevelse i biografen. Han hentede mig fra fritidshjemmet, og vi kørte op til den lokale biograf for at se ‘Skønheden og Udyret’. Jeg havde glædet mig i flere uger! Da vi stod klar til at købe billetterne, skete det mest forfærdelige en 7-årige pige, kan blive udsat for – filmen var aflyst! Vi var ikke nok publikum. Jeg vrælede i vilden sky, og min stedfar måtte ringe rundt (det var før internettet) for at finde en anden biograf, hvor vi kunne se filmen.

Selv som forvokset teenager holdt jeg ved tegnefilmene. Vi var en flok veninder på gymnasiet, som ikke tog med de andre til efterfest efter gymnasiefesterne. Vi tog hjem til mig og spiste krydderboller og så Atlantis. Altid Atlantis:) Jeg har særlig svaghed for de Disneyfilm, som har et historisk aspekt – Atlantis, Klokkeren fra Notre Dame, Herkules mm. Og jeg kan stadig finde på at smække en Disneyfilm på lørdag aften, altså når Ane er lagt i seng;)

Jeg har virkelig forsøgt at præge Ane, som helst vil se Hr. Skæg og Emil fra Lønneberg, men Disneyfilmene er for lange. Jeg har haft held med at få hende til at se den første halve time af Frost, men så snart Elsa er flyttet ind på bjerget, står Ane af og siger ‘Jeg vil se en anden Elsa’, hvilket betyder, at hun vil se den forfra. Den er simpelthen så lang, at den i hendes hoved, består af flere små film;)

Vi er så heldige, at vi er blevet inviteret i biffen i anledningen af, at der starter en ny serie bygget på Løvernes Konge. Serien hedder ‘Løvernes Garde’ og bliver sendt første gang på Disney Channel d. 9/4 kl. 9. I serien følger vi Simba og Nalas søn, Kion,som er leder i Løvegarden.

Som en lille smagsprøve indledes serien med filmen ‘Løvernes Garde – Brøler igen’ på samme kanal d. 25/3 kl. 17.15.

Og denne film bliver Anes biografdebut:) Jeg tænker, det er helt perfekt, da den kun varer 45 minutter. Vi er inviteret i Falkoner Biografen søndag d. 13/3 kl. 10 – og du kan komme med! Smid blot en kommentar, så har du mulighed for at vinde 4 billetter, samt en goodiebag til børnene:) Jeg trækker en vinder på lørdag.

image

 

   

20 kommentarer

 • marianne nielsen

  ja helt vildt gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil da elske at tage mine 3 dejlige børn med – min den mindste har også lige haft biograf debut, det gik bare så godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne D.

  Jeg gad vildt godt at kunne tage min brors tre unger med. Jeg er på SU og det er tit at de bliver spist af med en netflix aften når de er på besøg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det gad jeg vildt godt sammen med min familie – lækre Nicolai og vores dejlige døtre Robyn og Nanna (og lillebror i min mave, men han er indtil videre ret ligeglad med Disney).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine C

  Synes jo Løvernes Konge er den bedste Disney film ever – så fantastisk der nu kommer en opfølger 🙂 Så skal familien i biffen: mand, bonusdatter og datter som dog kun er 18 mdr, så vi må lige se, om det er noget for hende:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  De billetter ville jeg rigtig gerne vinde. Jeg er også totalt Disney mor, og har et godt lager Disney tegnefilm herhjemme. Kristoffer er kun lpet til frost, men jeg er sikker på at resten nok skal komme ☺️ Men at opleve hans første tur i biffen under disse rammer, ville da være en fantastisk start på et godt Disney liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Den vil jeg gerne vinde så min søde familie kan komme i biffen. Jeg skal nemlig på job, helt unormalt på en søndag, så det ville være dejligt at kunne give dem en god oplevelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Det gad jeg så godt vinde. Den perfekte fødselsdagsgave til min datter som fylder 3 år den 25 🙂
  Her hjemme ser vi tilgængel Løvernes konge igen og igen og igen.
  Vi (læs jeg) trænger til en ny favoritfilm 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Karl er på alder med Ane.. Tænk hvis det også blev hans bio debut. Oven i købet skal vi holde fødselsdag for lillesøster den dag, så det kunne være herligt at få ham og far ud af huset om formiddagen, så jeg kunne bage kage i fred 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Åh det gad Alfred og jeg da også godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja dreyer

  Jaa!!! Elsker også Disney og mine unger er endelig store nok til at elsker det lige så meget som mig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Aagaard

  Sejt! Dét vil vi mega gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Det vil vi såå gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine k

  Uuuuh hvor ville jeg godt vinde dette og tage mine nevøer med! Det kunne være så skønt at overraske dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohj, det vil vi rigtig gerne!

  Siri elsker Disney, hun sover med hendes Woody hver middagslur i vuggeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Ilkjær

  Ofelia har heller aldrig været i biffen. Og hendes yngste storesøster og far kunne deltage i eventet sammen med mig. Det ville være rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  ku være noget så hyggeligt. Hurra for kortere film.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Herhjemme er vi også store fans af den af Disney film, og vi har en stor skuffe som nærmest kun er derfra.

  Frederik er så småt ved at blive indoktrineret og har set mange efterhånden. Hvis bare filmen fanger ham, så kan han sagtens sidde gennem en hel visning.

  Så vi vil da meget gerne med jer i biffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni H

  Min 3 årige søn ville elske at komme en tur i biffen. Vi har kun været inde og se Peter pedal, som var en anelse for lang. Så det her lyder da genialt, hele biograf oplevelsen med slik og stort lærred, og så en lille film til at gøre det fuldendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise thaysen

  Tag mig og Signe med, vi vil elske at være i biffen med jer og anes chokoladeplet på trøjen, er ret tosset med dit uperfekte syn på tingene, love it

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Overskudsmor holder fri