At lære gammel hu(n)d nye tricks

Vil du med mig og Nilens Jord på date??

Reklame // indlægget er lavet i samarbejde med Nilens Jord

Som I ved, har jeg den fornemme tjans at være ambassadør for Nilens Jord. Det, synes jeg naturligvis, er mega fedt, fordi jeg får mulighed for at afprøve en masse produkter, som jeg ellers ikke vil ha’ fantasi til at kaste mig ud i. Eksempelvis troede jeg ikke, at jeg kunne bruge make up i lyserøde nuancer. Jeg mener, jeg er rødhåret og blegere end kopipapir. Men fordi jeg gennem mit samarbejde med Nilens Jord har modtaget både blush og øjenskygge i denne farve, skulle det naturligvis prøves af, og guess what – det klæder mig! Den slags ting opdager jeg langsomt hen ad vejen, ligesom jeg forleden kunne fortælle, at jeg også har lært en del om, hvordan jeg plejer min hud.

En anden ting, der er ualmindeligt fedt ved det her ambassadørskab, er, at Christina og jeg får lov til at være med til at arrangere events for Nilens Jord. Og denne gang var vi enige om at twiste konceptet en smule. For ét er at en masse bloggere kan mødes og få lov at afprøve og høre en masse om de lækre produkter. Men det, som både Christina og jeg gerne vil med vores samarbejde, er at lave noget, som også giver mening for jer. Det var for eksempel min tanke med indlægget her, hvor jeg viste jer mine favorit makeup-produkter – vel vidende at jeg ikke er hverken særligt erfaren eller vidende indenfor emnet, men i håbet om at I, som er i samme “jeg er ny i det her!”-båd, også kunne få noget ud af det.

Denne gang kommer I til at få lidt ekstra ud af det. Én af jer gør i hvert fald;) Det er nemlig sådan, at Christina og jeg har været med til at planlægge et event om hudpleje, hvor hver inviteret blogger kan medbringe en læser.

Eventet vil finde sted på Tony’s på Østerbro i København d. 22. november kl. 17.30-22. Der vil være en velkomstdrink og 3-retters menu og selvfølgelig rig mulighed for at sludre med de andre bloggere og læsere:) Herefter vil alle få foretaget en personlig hudanalyse, som fortæller hvilke produkter, der passer til præcis din hudtype. Der vil desuden være en lille quiz med mulighed for at vinde lækre præmier, ligesom alle vil gå hjem med nogle lækre produkter fra Nilens Jord. Naturligvis med afsæt i netop din hudanalyse:)

Så! Vil du være min date?

I så fald skal du smide en kommentar her i indlægget – og smider du også én på bloggens facebook, har du to lodder i puljen. Jeg trækker én vinder d. 1. november. Jeg vil glæde mig mega meget til en hyggelig aften i selskab med en af jer:)

img_9958

Hvis du har lyst, kan du også følge bloggen på  facebook // instagram // Bloglovin'

   

68 kommentarer

 • Filippa

  Ja, jeg vil med! Det lyder superhyggeligt 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hartmann

  Uhh hvor er jeg spændt på om det mon bliver mig der kommer med på
  Date 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Kan slet ikke forstille mig hvor fantastisk en aften det vil blive uden børn ( i brysterne) Jubii det er super tiltrængt ! som i at jeg ikke kan forestille mig andre der trænger mere til noget menneskeligt libehaveri 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  JA! Jeg vil gerne være din date. Jeg bruger næsten aldrig make-up, men når jeg gør, er de fleste af mine produkter fra Nilens Jord. Jeg vil så gerne blive bedre til at lægge make-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Mig mig mig! Særligt ville det da blive at møde dig en legendarisk skøn story teller😂 HVORFOR fanden har du ikke fået swipe endnu… om jeg fatter det😜😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Som mor til to og Falstring fra landet uden enormt meget erfaring inden for det der make-up, vil det være mig en ære, at ledsage Fruen til arrangementet. Jeg skal nok gøre mig umage, for at leve op til rollen som borddame<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det kunne da være fedt at være din date for en aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Det kunne jeg virkelig godt tænke mig, selvom jeg er mega genert og har allerede tøj, hår og make-up krise, og jeg har ikke engang vundet (og sandsynligheden er ret lille). Jeg prøver, må ud af min comfort zone!
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kunne være så fedt at prøve et nyt mærke samt se, om min hud er blevet mindre tør, evt. Kombineret siden jeg sidst fik en hudanalyse… for 7 år siden vel at mærke 😳

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ja tak – for dælen om jeg ikke gerne vil med dig……særligt når jeg fornemmer, at lillemor har valgt en anden, at følges med ( hun spurgte nemlig også…men har åbenbart fortrudt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil med dig<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg vil gerne med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Maria

  Gad virkelig godt det hele, lækker mad, lækre bloggerdamer og lækker make-up😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Det ville da være det fedeste og det er der flere grunde til.
  1 man får lov til at møde fyrsten&fruen i egen høje person
  2 man får med garanti en sjov aften
  3 man får muligheden for at få en masse viden om nogle fantastiske produkter 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeps! Det vil jeg faktisk rigtig gerne, for det første så gad jeg ret godt møde dig 😉 for det andet så ved jeg ingenting om make-up…. Eller altså jeg har en mascara ik…. Så det kunne da være ret sjovt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh det gad jeg virkeligt godt. Jeg har aldrig fået styr på det der make up. Det bliver højest til lidt mascara, når der virkeligt skal være fest

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øhh ja selvfølgelig vil jeg da være din date den aften. Det ville være fantastisk. Jeg krydser alt hvad der kan krydses. God aften. Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg krydser virkelig alt hvad jeg kan….
  Jeg håber det bliver mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Meget gerne 😊
  Jeg bruger clinique, og renser troligt min hud både morgen og aften, men må indrømme, at jeg flirter med tanken om at skifte mærke.
  Er meget nysgerrig på at prøve deres produkter/få lavet en analyse, ligesom jeg er meget nysgerrig på at møde en rigtig blogger 🙈
  Så tag mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det kunne jeg helt vildt godt tænke mig 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Ehlers

  Det ville være så fedt at vinde! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lus

  Jeg kommer alt for sjældent ud (alene mor 365), så vil være fedt at kombinere det med tricks til at lægge mere end mascara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sander

  Åh det ville jeg ELSKE at deltage i 🙂
  Krydser for at være den heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Madsen

  Første gang i var til event købte jeg en concealer og en læbestift…faktisk to, men altså jeg dur bare ikke til at lægge det selv, mangler vidst kyndig vejledning af nogle rigtige damer med styr på tingene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ihhh altså! Det ville jeg frygtelig gerne være med til!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Både selskabet og det med at lære de der tricks lyder godt. Jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville smadder gerne. Krydser fingre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min hud er så forsømt 😂🙈😳 …. Jeg ville da elske sådan en præmie, og så endda i dit skønne selskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Så gerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det kunne være en dejlig aften i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ja tak, det gad jeg rigtig gerne. Mvh en håbløs makeup amatør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg vil SÅ gerne med – hele november måned, er jeg græsenke fra mandag til torsdag, så jeg kunne virkelig godt bruge en aften ude 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jaaa, jeg vil med 👏🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil med! 😘🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil meget gerne følge dig og lære en masse nyt og så er jeg vild med både du og Nilens Jord, så god kombi:-)
  En dejlig dag ønskes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Jeg vil fanme gerne :-). Så det sagt.God onsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Ej! Tag mig, tag mig! Det ville da være et skønt break fra mine dejlige tre unger (og mand… Ha ha)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det kunne være drøn hyggeligt at være på date med dig og en god bonus at man kunne lære lidt om at passe på sin hud samtidig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrissen

  Jeg vil altid på date med dig 🙂 Nilens Jord eller ej. Men det lyder dælme hyggeligt, så jeg smider lige et lod i puljen, både her og på Facebook. *krydser-mine-små-fede-fingre*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Olesen

  Altså jeg vil vildt gerne med dig, men jeg har også spurgt de andre piger???? Må man det? Det er jo svært når det lige er de bloggere man følger der spørg om det sammen🙈 Og jeg elsker jer alle sammen jo😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  JA!! Bare ja! Det ville være så fedt – Nilens jord er fantastik, og altså, en date med dig ville være toppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der er faktisk nærmest intet, jeg hellere vil! Med tre børn i alderen 1-7 er jeg stort set aldrig på date, og jeg er sikker på, du og Nilens Jord er helt fantastiske dates.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Schkliaroff

  Ville være fantastisk ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Ja tak. Jeg har tre børn (5, 3 og knap et år) og en meget sart hud, såååå trænger altså rimelig meget til det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Årh mig mig mig!! 😍
  En aften med dig OG nilensjord ville være åndssvagt fedt jo!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Det vil jeg så gerne. Jeg er også i den grad ny ift den rigtige hudpleje og valg af makeup. Min aftenrutine indeholder (på de dage jeg orker) vask af ansigtet med vand og når det bliver vildt creme fra en eller anden babypakke. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at lære mere om Nilens jord, da jeg synes deres produkter virker super gode 😀
  Jeg krydser i den grad fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Ville elske det – kan ikke D.22. Men du må give mig den store indføring i deres produkter, når vi ses ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åååååårh, det vil jeg herre gerne! Jeg er totalt kegle til alt makeup, der ikke skal på øjnene og det kunne muligvis være godt at kunne, nu hvor man har fået to børn og fine linjer (læs: rynker. Det er rynker..!) Og hvis der så samtidig er en chance for at jeg kan flette fingre med dig, ja så bliver det ikke bedre..!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil da helt vildt gerne være din date! Og jeg ville synes det var så.fedt at lære bare lidt om hudpleje, da det ikke lige er min spidskompetence. Så ja Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Åh for den! Mit første “minde” om dig er fra dengang fyrsten og fruen holdt fertilitetsfundraiser. Siden dengang, og også inden da, har jeg fulgt intenst med hos dig.
  Jeg ville æælske at møde dig i den virkelige verden, til et så fantastisk event! Jeg er en torsk til make up. Når jeg skejer ud, tager jeg sort mascara på 😅 så lidt gode fifs ville helt sikkert være for lækkert!

  Jeg lover at hvis jeg vinder, så smiler jeg med ekstra meget tandkød, helt indtil d. 22. November ❤️

  Knus Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Om jeg vil være din date?! Ja da! Lyder til at blive en skøn aften, så jeg krydser mine små poter og håber at jeg vinder 🙂 God aften! – Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Esmann

  Ihhh det ville jeg gerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Åh E! Det ville jo nærmest være en drøm der går i opfyldelse at få lov til at møde dig og bruge en aften i dit selskab. Efter alle de års kendskab til hinanden her i blogland. Jeg håber håber håber at heldet tilsmiler mig på en dato der betyder ufatteligt meget for mig – 1. november. Fingers crossed! Kh hende der engang var Blogger, men valgte at blive ganske almindelig dødelig igen 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Det vil jeg så gerne!!
  Fantastisk initiativ.
  Miatilda A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Dreyer

  Åhh ville elske at komme med! Er håbløs til at pleje min hud ordenligt og mangler ny inspiration til hvordan det kan gøres 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensine

  Vil jeg da så gerne😘 er mega forbruger af nilens jord, så godt selskab og Nilens jord.. WHAT NOT to like😀👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Det ville være enormt hyggeligt! Jeg vil gerne på date med dig 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Thiessen

  En aften i dit selskab ville være brandhyggeligt og hvis jeg så oveni kunne lære nogle tips og tricks …… endnu bedre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil da gerne, og du er ret heldig, hvis jeg vinder, for jeg er herregodt selskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg vil vildt gerne med 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ville da være stjernehyggeligt!! 😉👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. C (Piximouse)

  Det gad jeg mega mega godt! Fordi jeg er fan af Nilens Jord og har været det længe (kører dog ret safe ift. deres udvalg og kunne trænge til et nyt boost) men endnu mere fordi jeg er fan af dig 🙈😂 Seriøst!
  Kh.
  Cathrin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Åhhh det ville jeg elske at vinde. Jeg har brugt samme foundation og pudder i 10 år (altså køber nye ind i mellem 🙂 ) Og jeg er så dårlig til at turde prøve noget nyt. Så det ku være super fedt at få noget inspiration fra nogen der faktisk har forstand på det 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ej det lyder super lækkert! Jeg er løbet tør for pudder, og går lige nu rundt og er temmelig bleg/grå at se på, fordi jeg ikke kan finde ud af at købe en ny… det ville være godt med hjælp og godt selskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Louise Hartmann

  Hmm hvorfor skal jeg vinde? Jeg kan komme med et hav af forklaringer og gode grunde omhandlende besværlig hverdag, vinterdepression, brug for nye impulser, og en hulens masse andet, men har vi ikke alle sammen det sådan? I stedet vil jeg hellere sige at det bare ville være skønt med en masse lækre ting der kan forsøde ens hverdag. Fordi hvis ens hverdag er grå, ens kæreste er dum, ens arbejde er kedeligt så kan selv ikke den lækreste læbestift eller velduftende parfume hjælpe. Men tilgengæld kan man glæde sig over de små ting.
  Giver det mening? Det håber jeg. Så vælg mig, så lover jeg at jeg vil være den glade vinder date med det top bedste selvskab og humør hele aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det kunne være Intet mindre end fantastisk 🍀🍀🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej det gad jeg godt altså. Som 8 mdr gravid på det tidspunkt, vil en aften i selvforkælelsens tegn være ganske tiltrængt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Nilens jord har jo så meget lækkert! Det kunne sa være fedt (og lidt grænseoverskridende) at vinde en aften med jer! 🙏🏼😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amira

  Det gad jeg simpelthen SÅ godt. Jeg kan næsten ikke overskue at forklare hvormeget jeg trænger til sådan en aften og en omgang kyndig vejledning. Krydser alle fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lære gammel hu(n)d nye tricks